CLUB COOEE

About Club Cooee
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog inCLUB COOEE

Share | 
 

 !!! CLUB COOEE - CODUL DE COMPORTAMENT (REGULILE) !!!

Go down 
AuthorMessage
Admin
Admin
avatar

Mesaje : 93
Data de inscriere : 2009-12-16

PostSubject: !!! CLUB COOEE - CODUL DE COMPORTAMENT (REGULILE) !!!   Fri Jan 01, 2010 9:52 am

Club Cooee va roaga sa respectati comunitatea din Club Cooee, precum şi orice persoane care participa in cadrul comunitatii Clubul Cooee. Conduita dvs. ar trebui să fie ghidata de bun simt si de buna purtare. Ca atare, atunci cand participati in cadrul comunitatii sau in alt mod folosind orice serviciu oferit de Club Cooee, sunteti de acord sa nu:

* Sa folositi limbaj obscen/explicit, sa postati sau sa solicitati continut sexual explicit, sau sa fiti rasisti sau sa folositi orice lucru sau limbaj in mod ofenstator.

* Sa postati ceva care exploateaza copiii sau minori si / sau sa participe la orice grup care exploateaza copiii sau minorii.

* Sa postati continut care implica sexual "jocul de varsta" (un role-play regresiv, in care unul sau mai multe caractere este un minor) in care orice participant, caracter si / sau de rol ce poate fi considerat numai pentru adulti.

* Sa postati orice continut care este matur sau adult.

* Sa va spuneti varsta gresita in orice mod care ar putea face sa pareti un minor, in cazul in care, de fapt, sunteti un adult, sau a face sa pareti a fi un adult, in cazul in care, de fapt, sunteti un minor.

* Calomniati, abuzati, hartuiti, urmariti, amenintati, sau orice altceva ce incalca drepturile legale (cum ar fi drepturile de intimitate si autorizatie) ale altor persoane.

* Sa postati orice lucru cu drept de autor si / sau marci inregistrate fara permisiunea expresa a proprietarului si / sau a detinatorului drepturilor de autor.

* Sa jucati rolul sau sa reprezentati personalul sau altor profesionisti a industriei Club Cooee.

* Sa solicitati parola sau orice alta informatie privitoare la contul cuiva.

* Sa colectati date cu caracter personal de la alti utilizatori, cum ar fi numele de utilizator, adresa, numarul de telefon, si alte informatii, pentru orice alt scop in afara de utilizarea de catre dumneavoastra in scop personal personal în Club Cooee.

* Sa postati informatii care fac disponibile sau includ informatii un alt individ prin care se identifica personal (de exemplu, numele lor reale, adresa e-mail, adresa postala, numarul de telefon, angajat sau de scoala).

* Sa raspanditi materiale publicitare nesolicitate sau neautorizate, promotionale, "junk mail", "spam", scrisori "lanţ", "scheme piramidale", sau orice alta forma de astfel de solicitare.

* Sa discutati sau sa incitati activitati ilegale.

* Sa postati ceva care descrie cruzime pentru om si / sau animale.

* Sa interferati sau sa modificati site-ul Club Cooee, produsele sau operatiunile de ocuparea fortei de munca de script-uri 3rd party, cod, bots, etc..


Aceasta lista de interdictii ofera exemple si nu este completa. Club Cooee isi rezerva dreptul de a rezilia accesul la contul dvs., abilitatea de a publica pe acest site pentru orice actiune pe care Club Cooee determina a fi inadecvat sau perturbator pt. site sau un utilizator. Club Cooee isi rezerva dreptul de a limita numarul de mesaje pe care va este permis sa trimiteti altor utilizatori.

Pe scurt: fiti cuminti...Very Happy
Back to top Go down
View user profile http://clubcooee.forumer.ro
 
!!! CLUB COOEE - CODUL DE COMPORTAMENT (REGULILE) !!!
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
CLUB COOEE :: Club Cooee (RO) - TUTORIALE IN ROMANA-
Jump to: